Track & trace

Gps-tracking: realtime volgsysteem voor al je voertuigen


Je chauffeurs waarschuwen voor files en ze een andere weg opsturen om op tijd op hun bestemming te komen? De rij- en rusttijden van de tachograaf op afstand downloaden? Met kilometerregistratie exact weten hoeveel kilometer je werknemers privé rijden of hoelang je chauffeurs stilstaan? Het kan allemaal met de beste track-en-trace-oplossing van Trapmann Utility met gps-trackers voor auto’s en andere bedrijfsvoertuigen. Zo beheer je je hele wagenpark efficiënt. En de uitgaven om je medewerkers mobiel en je voertuigen rijdend te houden hou je zo laag mogelijk.

Lokaliseer je voertuigen

Waar is je bedrijfswagen met die dringende levering? Hoe snel rijdt hij? Staat hij in de file? Dankzij ons volgsysteem met gps-trackers ben je altijd in real time met je voertuigen verbonden. En heb je een bewijs nodig omdat je chauffeur een boete kreeg? Ook daarvoor kan je onze data gebruiken.

Gebruikte functies: track & trace, routeplanning

Beveilig je wagenpark

Slaagt iemand erin om in een van je voertuigen te raken?
Dan krijg je bij de minste beweging een alarmmelding van je antidiefstalsysteem. Ook wanneer je voertuig de geofencing-veiligheidsperimeter verlaat die je hebt ingesteld.

En voor de high-end wagens is er het incert gekeurd TT-alarm, gekopppeld aan de meldkamer, met een optie om op afstand te verhinderen dat de motor opnieuw wordt gestart.

Gebruikte functies: bestuurdersidentificatie, laadruimtebeveiliging, geofence beveiligingszones, startonderbreking, TT-alarmen

Automatiseer je processen

Wil je een melding krijgen wanneer het tijd is voor een onderhoud, autokeuring of bandenwissel? De facturen van je tankkaarten automatisch opladen? Chatberichten doorsturen naar je chauffeurs op de baan? Met ons track-en-trace-systeem zie je alle gegevens van je voertuigen in de applicatie op je pc, tablet of smartphone. Door met je vlootmanagementsysteem terugkerende taken te automatiseren, vergeet je niets meer en elimineer je fouten. En zo voldoe je meteen aan eventuele verplichtingen van de overheid.

Gebruikte functies: onderhoudsbeheer, voertuiginspectie, digitale tachograaf, brandstofbeheer, chatfunctie

Neem altijd de juiste beslissingen

Meten is weten. Dankzij de gedetailleerde rapporten in je fleet management systeem over brandstofverbruik, rijgedrag, stilstanden … neem je de juiste beslissingen om je wagenpark te beheren en uit te bouwen. Door de gegevens van je kilometerregistratie te vergelijken en te analyseren optimaliseer je je voertuigen en processen en grijp je preventief in.

Gebruikte functies: autodiagnostiek, ecodrive, rittenrapporten, tijdregistratie