Sloten voor deuren

Uw bedrijfswagen wordt gevuld met materiaal en gereedschappen waar u liefst van heeft dat niemand ze ongewenst komt ophalen. Hiervoor voorzien we bij Trapmann Utility een reeks aan mechanische en elektronische sloten om de deuren extra te beveiligen.

Met onze mechanische sloten kan je een eenvoudige vorm van beveiliging voorzien op je wagen zonder al te grote kosten te maken. We bevestigen deze op de schuifdeuren en/of op de achterdeuren om ervoor te zorgen dat niet eender wie ongewenst in je wagen geraakt.

M-Protect

M-Protect is een Belgisch product dat de ingang tot je wagen, bedrijfsvoertuig of vrachtwagen beveiligd.

Aan de hand van Lock-systemen met penvergrendeling zorgen we ervoor dat de deuren of schuifdeuren vergrendeld zijn. We kunnen dan met verschillende inputsystemen: codeslot, afstandsbediening, applicatie,.. zorgen dat de locks de deuren vrijgeven voor opening en u toegang krijgt tot het voertuig of de lading

Basic-Lock

De Basic lock is de meest voorkomende oplossing om je bedrijfswagen te beveiligen. We monteren de lock in de vloer of op de deur en zorgen ervoor dat de deuren niet meer geopend kunnen worden. Zowel de achterdeuren als de schuifdeuren kunnen beveiligd worden. Aan de hand van een cijfercode of afstandsbediening ontgrendel je de locks en krijg je toegang tot de wagen. Wordt je wagen op een specifieke locatie of tijdsstip aangevuld kan dit op voorhand geprogrammeerd worden.

Limo-Lock

De Limo-Lock is de sterkste en meest complete oplossing dat we van M-Protect aanbieden. Niet is deze lock alleen sterker, ook is de communicatie met dit artikel aanzienlijk modern wat ons de mogelijkheid biedt om deze te laten samenwerken met extra alarmen, applicaties, en ontgrendeling op basis van strikte protocollen. De Limo-Lock is ook dé aangewezen oplossing voor grote bestelwagen en vrachtwagens te beveiligen.