Vloeren en wanden

Trapmann Utility heeft een heel assortiment aan vloeren en vloermaterialen alsook het nodige om op maat jouw wanden te beschermen. Zoals meesten bieden we hout oplossingen aan maar we hebben ook onze eigen unieke PVC vloeren en schuimvloeren.

Houten Zijwand

Gekleurde multiplex van 8mm wordt op maat gezaagd om de zijwand van je voertuig te beschermen. Dit kan in een blinkend bruine afwerking of in lichtgrijze kleur.

PVC Zijwanden & Dakhemels

Het gewicht van het voertuig wordt des te belangrijker en daar heeft ons team een oplossing voor gevonden! Onze PVC wanden zijn 4mm dik en opgebouwd in honiggraad structuur om de panelen licht te houden en toch zeer sterk. De standaard kleur is lichtgrijs, maar zwart is ook een optie!

Met ditzelfde materiaal kunnen wij ook een dakhemel op maat maken om het kille uit de wagen te halen.

Houten vloeren

Ons assortiment bevat Betonplex vloeren van 12mm met antislipstructuur zoals de meesten aanbieden. Verder beiden wij de Multiplex vloeren op maat aan dat  we kunnen behandelen of bekleden met ons eigen Taraflex slijtvaste vinyl

PVC Vloeren

Gewicht speelt vaker en vaker een rol. Hiervoor is ons team op zoek geweest naar een lichte maar toch sterke vloer en deze hebben wij gevonden! Onze PVC is 10 mm dik en is in honingraad opgebouwd om maximale sterkte te behouden. De afwerking toplaag is te kiezen uit een geweven stofpatroon of rubber antislip.