Inrichting op maat

Trapmann Utility zet zich in voor een kwalitatieve inrichting van jouw bedrijfswagen. Een nauwe samenwerking met Modul Systems zorgt ervoor dat we een volledige 3D rendering kunnen aanleveren om je op voorhand een duidelijk beeld te geven van de inrichting.

Inrichting voor pakkjes-transport

Het systeem met opklapbare legborden is een perfecte keuze wanneer u flexibele opslag capaciteit zoekt. Bij sommige transporten is het namelijk noodzakelijk om het gehele voertuig leeg te hebben. Bij ingebruikname van het systeem wordt de laadcapaciteit met 50% verhoogd. Elk legbord is standaard uitgevoerd met gasveren en heeft een laadcapaciteit van 120kg. De T-Rails die verwerkt is in de jukken, kan gebruikt worden voor het flexibel vastzetten van lading en is tevens geschikt voor diverse accessoires.

Lades en ladeblokken

Een lade is standaard uitgerust met kogellagerrails. Max. belasting 30 kg per lade, totaal max. 100 kg per ladeblok. De laden kunnen 100% worden uitgetrokken en zijn voorzien van veiligheidsstoppen. Om het ladeblok optimaal te benutten, kan het worden voorzien van accessoires, zoals schuimplastic inlegvellen, plastic inzetbakken en verdeelschotten. Voor een optimale gewichtsbalans kunt u optioneel gebruikmaken van dekplaten en gereedschapspanelen.

Kastindeling

De kasten in je bedrijfswageninrichting worden op jouw maat geconfigureerd. Naast schuiven hebben we ook vele verschillende maten van inlegbakken, opruimbakken en koffersystemen.

De koffersystemen zijn uitneembaar maar kunnen ook met een specifieke ladesysteem voorzien worden om een schuifprincipe te creëren.

De inlegbakken zijn uitneembaar maar worden voorzien om vast in de wagen te blijven